- Kom indenfor

VELKOMMEN TIL RIBE KIRKEGÅRDE

Ribe Kirkegårde er moderne kirkegårde, der sætter fokus på udvikling og i at være et rart og smukt sted at mindes og fejre de liv der var. Ribe Kirkegårde er for alle byens borgere og omfatter Ribe Gl. Kirkegård som i mere end 200 år har fungeret som kirkegård og Ribe Ny Kirkegård der blev indviet i 1936. Kirkegårdene er unikke og enestående hver for sig - men begge er smukke og i konstant naturlig forandring. Kirkegårdene udvikles løbende for at følge med tiden og være et smukt sted at komme for besøgende og give dem en god oplevelse.

Man sættes i en helt særlig stemning når man træder ind på en kirkegård. Det kan ikke undgåes at man tænker over livet, de kære man har mistet, minder og historier man har oplevet eller fået fortalt strejfer en når man besøger kirkegården. 

Vi vil gerne opfordre til at bruge kirkegården med respekt for de gravstedsbesøgende. Fortæl en historie om livet der var eller er. Gå på opdagelse og tag på en historisk rejse og bliv klogere på livet, kulturen, traditioner og generationer og nyd de smukke omgivelser på din vej.

Kom indenfor.


Kontakt os

 •  

   

   

     

  Ribe Kirkegårde

  Kannikegården
  Torvet 15 
  6760 Ribe

  Kontorets åbningstider: 
  Mandag til torsdag: 9.00-12.00
   
  Torsdag tillige 14.00-16.00 

  Tlf: 7542 0160 

  Email: mail@ribekirkegaard.dk                 

   

   

   

   

                            

  Ribe Ny Kirkegård
  Tangevej 71B

  Ribe Gl. Kirkegård
  Gravsgade 26B

  Ribe Kapel
  Tangevej 6G